Galleriet håller öppet onsdag till lördag mellan kl 12 till 17:30 Det går utmärkt att ringa mig på 0708-356807 för att boka ett besök de andra dagarna när jag inte har öppet.

Besök gärna galleriet på en virutell rundtur kopiera länken och lägg in den i  webbläsaren
                   https://goo.gl/maps/bFr7GE3ZYZG2  

 

Hans-Göran är en etablerad konstnär och gallerist med en bakgrund som internationell affärsman. År 1996 bytte han bana, och har sedan dess blivit sitt eget varumärke: Hge.
 
När han år 2006 öppnade Galleri HG blev han en stilbildare som påverkade stora delar av konstscenen i Sverige. Hans internationell inspirerad mixed media, med inslag av grafisk design, collage/schabloner, starka färger och djärv komposition, har influerat flertalet bildkonstnärer. Idag har stilen ”mixed media collage” hundratals utövare över hela landet.
 
Även som person är han en inspiratör och Galleri HG har varit platsen för otaliga konsthappenings och konstrelaterade events. Man kan säga Galleri HG tillika HGE själv har uppnått lite av en kultstatus i Stockholm med omnejd. För de kreatörer som jobbar inom den kommersiella delen av konstvärlden har han varit en föreblid. En person som skapar och säljer konst utan subventioner eller statliga bidrag. En konstnär som går sin egen väg. Idag är det arbetssättet vanligt bland konstnärer, men 1996 såg det annorlunda ut.
 
Hans konst har sålts till samlare över hela världen och har han varit en frekvent utställare i både gallerier och på mässor i flertalet länder genom åren. 
 
Besök gärna mitt Instagram konto gallery_hg där jag lägger ut all min konst.


 
 


Galleri Hg på AAF oktober 2014 se bilder

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.