FYND VERNISSAGE  I GALLERI HG DEN  21 SEPTEMBER KL 18 - 22
Säljer ut konst från olika konstnärer  till verkliga fyndpriser. Från 750 till max pris 4000:- Totalt har jag ca 15 st verk till försäljning. 
Besök min FB sida galleri Hg för bilder och mer info.
Välkomna

Besök galleriet på en virutell rundtur kopiera länken och lägg in den i  webbläsaren
https://goo.gl/maps/bFr7GE3ZYZG2  


Vi behöver inte längre åka till Berlin, London eller NY.

Stockholm är en bubblande kreativ kittel. Galleri Hg är navet i den moderna konsten i gränslandet mellan akrylmålningar och mixed media. Hans-Göran Eriksson är ikonen som startade hela denna konstlinje i Sverige. Många Copy Cats har ploppat upp under åren men ingen når den kvalité och riktiga djupbottnade mening och upplevelsebaserade underton, som denna konstgenre behöver ha för att leverera.
Urban modern mixed media har alltid varit rock n roll i konstvärlden. Ratad av etablissemanget, icke välkommet i de fina salongerna men älskat av folket.
 
HG har ett liv, rikt av erfarenheter från hela världen. Han har sett världen förändras. På gott och på ont. Konstintresset har alltid funnits och HG målar och säljer, målar och säljer. Det tar aldrig slut.
HG hyr ibland ut galleriet till lovande yngre förmågor. Sällsynt men det händer. Konstkvällarna där kan bli många och sena. Det är naturligt när kreativa människor möts, konst säljs och flöden som musiker, författare, fotografer och konstnärer möts.
 
Galleri Hg på Österlånggatan 29 i sthlm, är det enda galleri som säljer riktigt bra mixed media konst. Navet och mäster. Högkvalitativ Sub Art för alla hem och väggar. Att ha en HG är att ha kult på väggen. 
Gör som folk från hela världen, besök Galleri Hg om ni har vägarna förbi. 

 
 


Galleri Hg på AAF oktober 2014 se bilder

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.